CG Treatment har lavet et specielt tilbud/projekt til kommuner med fokus på fysioterapeutisk 3D behandlingen, hvor nogen af de borgere med problematikker gennem længere tid kan komme i behandling. Hvilke problematikker der er størst succesrate med, vil over et møde med kommunen blive fortalt.

Grunden til dette projekt er, at den erfaring CG Treatment med fysioterapeutisk 3D behandlinger, uden tvivl vil kunne hjælpe flere af kommunens borgere til, at kunne klare mere i forhold til at komme i arbejde osv. hvilket i sidste ende vil sparre kommunen for mange penge.

Så hvis ikke CG Treatment har kontaktet din kommune, så kontakt mig og vi kan aftale et møde, hvor I kan høre mere om det spændende projekt. Kontakt os her

Om projektet

Det CG Treatment kan tilbyde kommunen som en begyndelse er, at vi i fællesskab finder 4 borgere der har en problematik som kan være relevant, at arbejde ud fra en fysioterapeutisk 3D tankegangen med. Borgerne skal komme 2 gange om ugen i 6-8 uger.

Jeg er sikker på, at alle vil kunne mærke en bedring af deres problem og generelt føle sig bedre både i forhold til det fysiske, psykiske og emotionelle plan og vil derfor kunne arbejde flere timer pr uge, eller komme hurtigere i gang med job. Borgerne kan både være sygedagpengemodtagere, ressourceforløbs borgere og flexjob. Eller andre borgere, hvis der vil være god mening med, at tilbyde en borger et sådan forløb.

Læs mere om 3D behandling her.