Kursus i manipulationer

Lumbalcolumna, Thorakalcolumna, Cervikalcolumna og den Cervikothorkale overgang

Dette kursus vil med en kombination af praksis og teori løfte dit niveau som behandler, og du vil kunne hjælpe dine patienter endnu bedre og bredere.
Du vil blive undervist af Casper, som har mange års erfaring i at arbejde med manipulationer, så du er i gode hænder og vil med garanti få nogle rigtig gode værktøjer med dig hjem, som du kan bruge så snart du er færdig på kurset. 

Undervisnings indhold:

På dette kursus er der fokus på Lumbalcolumna, Thorakalcolumna, Cervikalcolumna og den Cervikothorkale overgang.
Du vil lære at undersøge regionerne og behandle dem med effektive og simple manipulationsteknikker.
Du vil få undervisning i kontraindikationer for manipulationer og der vil blive lagt særlig vægt på læring i sikkerhedstest.

Dette kursus henvender sig primært til fysioterapeuter, manuelle behandlere og fysioterapeut studerende der har afsluttet 6.semester. 

Kurset forløber over 2 dage, og vil oftest være 2 lørdage i træk. I enkelte tilfælde vil det kunne tages i én weekend (lørdag + søndag)
Prisen for dette kursus er 3000,- og inkluderer mad begge dage og lidt snack i løbet af dagene. (Mad vil være en sandwich + en sodavand til maden)

Der vil være et maks. deltagerantal på 10 personer, for at alle får mest muligt ud af kurset.

Tilmelding foregår ved først til mølle princip, og skal ske ved at udfylde oplysninger HER. Du vil derefter modtage en faktura på mail og når den er betalt er du tilmeldt. (tilmeldingen er først gældende når betalingen ER registreret)

Du vil efter endt kursus modtage et diplom for deltagelse på kurset.