Mit navn er Casper Gustavsen og jeg er ejer og underviser hos
Academy X.

Jeg er uddannet fysioterapeut og har over 10 års erfaring som selvstændig behandler og så har jeg arbejdet med eliteidræt i mere end 10 år, hvor jeg bla. har været sundhedschef for Superliga klubben Hobro IK og har været tilknyttet både håndbold, basketball og volleyball på eliteniveau. Jeg har også undervist på andre massørskoler i flere år, så jeg har rigtig meget erfaring med mig i bagagen, som jeg kan videregive.

Jeg har i mange år har arbejdet med en holistisk tilgang til mine kunder på klinikken og har den filosofi, at jeg er overbevist om, at manuel behandling (massage) kan gøre en STOR forskel i behandlingen af rigtig mange problematikker, hvis man lærer den rigtige tilgang og måde. Så jeg er ikke stereotypen på den typiske fysioterapeut.

Det som størstedelen af mine tdligere studerende har sagt efter endt uddannelse (hos AT WORK) var, at det de tog med fra den uddannelse var alt det jeg gav dem med i bagagen som IKKE stod i pensum. Hvilket også var én af grundene til, at jeg valgte at lave en uddannelse selv.